Weekend

Hejhej! Min helg har varit jättebra, har gjort massa saker! I lördags hade jag mitt sista track meet, jag sprang 400m och även 800m (första gången!!). Sprang på en bättre tid på 400m men trodde att 800m skulle vara mycket svårare så jag sprang långsamt fram till de sista 100m då jag upptäckte att det inte var så jobbigt som jag trodde så jag sprintade sista biten men fick en rätt dålig tid ändå haha. Men det var kul, hade massa kompisar där och snacka med plus att det var varmt så när vi inte sprang satt vi och chillade i solen! Efter vårt meet åkte Natalee, Kylie och jag och köpte bagels och cappuccios, så gott, bagels är min senaste craving. Sen skjutsade Natalee hem Kylie och sen mig. Lite senare mötte jag Marlene och hängde hos henne resten av dagen och långt in på kvällen. Vi blev hungriga och hade ingen mat så vi fick TJ och Dwight att köpa pizza och komma över med den haha. Det tog ett bra tag men det var värt väntan för de kom med en helt enorm pizzakartong med allt möjligt i, pizzaslices, breadsticks och någon annan konstig pizzavariant, America... Vi hängde med dom ett tag och sen åkte jag, Dwight och TJ hemmåt. På bensinmacken stötte vi på en isbjörn och jultomten och ville ta en bild med dom, hahah inga kommentarer... Sen släppte TJ av Dwight och sen mig! Bra kväll!
 
På söndagen hade jag min EF exit orientation så min IEC snackade om hur det skulle bli nu i slutet och när vi kommer hem igen osv. Vi kom dit för maten typ, och för att träffa de andra utbytesstuderna, jag fick ju chans att prata svenska med en kille där. Kändes så skumt... Alla vi åkte ut med kanoterna och var ute på sjön skitlänge, blev nog lite solbränt woho! Och det en workout också kan jag lova, det var motvind hela vägen tillbaka så det tog ett bra tag att komma in till stranden igen haha. Det var min helg!
 
Så här ser ett meet ut typ
 
Jag och min kompis Nathan hade samma nummer haha
 
Glada Natalee och Kylie <3
 
Jag och Kylie
 
Marlenes söta hund!!
 
Dwight, TJ och jag, plus jultomten och isbjörnen hahah
 
En bild jag glömde lägga upp, detta var dagen efter Avicii när jag, Marlene och Lyzzi hade på oss våra Avicii tshirts som vi köpte där! 
 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: