Weekend

Den här helgen kallas Memorial day weekend, och själva memorial day är på måndagen, så vi får ledigt den dagen. Memorial day är när man hedrar alla som har dött i military service för USA. Man gör ingenting speciellt, men vissa kanske åker och besöker kyrkogårdar och tänder ljus osv. 
I fredags kväll crashade (våldgästade) jag och Kerstin Ashleys hus, men de var lugnt för vi köpte starbucks och tog med till henne. Vi hängde hos henne ett tag och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, riktigt härliga tjejer det där! 
 
På lördagen hämtade Dwight och Marlene upp mig och vi åkte och köpte en present till vår kompis Alex som fuller 20 (!!) idag. Sen åkte vi till en asiatisk resturang och åt mat där med ett stort gäng personer från min skola! Det var kul, jag har varit där förut och det är där som de kommer ut och steker maten rakt framför en och gör massa tricks, så coolt! Sen skjutsade vår kompis Rachel mig och Marlene till brookfield där vi gick runt och shoppade ett tag. Sen åkte vi hem till Marlene och gick ner till sjön och mötte Fredrik, Enes och deras kompis Joseph. Fredrik och Enes är också utbytesstudenter från Sverige och Schweitz inom EF så det var så vi mötte dom. Vi var nere vid vattnet ett tag och sen åkte vi upp till Marlene igen med dom och hängde där ett tag, hade skitkul faktiskt! 
 
På söndagen fick jag åka med Marlenes familj till kyrkan, har aldrig gått dit på en söndag förut för min familj gör inte det, men det kan ju vara kul att ha gjort det en gång. Kyrkan de går till är skitfin och det var intressant men inget jag kommer fortsätta med för det var väldigt långt. Men vi snackade med några där som de kände så det var trevligt. Sen åkte vi till Noodles och åt lunch, och sen släppte vi av Kayla vid affären hon jobbar i, och vi passade på att kolla runt lite för jag hade aldrig varit där och de hade faktiskt superfina kläder! Köpte en blå blus därifrån och hittade en klänning som de tyvärr inte hade i min storlek. Sen åkte jag, Marlene och hennes vföräldrar ut med deras båt i några timmar. Vi åkte runt på sjön de bor vid och solade massa, har äntligen fått färg!! Sen skjutsade de hem mig och på kvällen hämtade min kompis Evan upp mig och vi åkte och köpte glass och var tvugna att snacka med några pratglada 8th graders som satte sig vid oss... Det var väldigt intressant haha. Men sen drog vi därifrån och hängde i en park resten av kvällen :) 
 
Idag (måndag) har jag bara hängt med Kerstin ett tag innan hon skulle jobba, och sen har Alyssas och Taylors mormor och morfar kommit hit så vi grillade hamburgare med dom! Imorgon har jag halvdag i skolan och på onsdag, torsdag och fredag har jag alla mina finals!! Så jag borde börja plugga nu... om jag inte bloggar på några dagar förstår ni varför.
 
Kerstin, Ashley och moii
 
 
Katelyn och Rachel
 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: