Paint wars

Hejhejhej! Denna har vecka har det varit fullt upp så förlåt för att jag inte har bloggat. Okej det säger jag typ varje vecka men nu känner jag faktiskt för att lägga bloggen åt sidan lite och blogga när jag känner för det, måste ta vara på mina sista veckor (?!) här. Har lyssnat massa på Coldplays nya låt A sky full of stars, TIPS. På onsdagen var det Mean Girls 10-års jubileum och jättemånga i skolan hade rosa på sig haha, hur kul som helst! Sen ville jag och mina kompisar ta en Mean girls bild som vi hittade på google så jag ska föreställa Cady på bilden lol.
 
Igår blev jag nominerad av min kompis Evan att göra något som kallas för Cold Water Challenge. Man ska alltså hoppa i vattnet och sen nominera tre kompisar som ska göra det. Och den här veckan har vädret verkligen varit skit, hur kallt som helst, och såklart ska jag ha turen att göra det precis då. Men det var inte så farligt, det var fett kul faktiskt! Efter träningen idag åkte jag och massa folk hem till Evan och tre av oss som var nominerade hoppade i och sen satt vi i hans hot tub ett tag och chillade. Sen åkte alla till Culvers och åt mat. Sen hämtade Kerstin upp mig och vi satt och pratade jättelänge på Starbucks och bara åkte runt. 
 
Imorgon (fredag) efter skolan ska jag och Lyzzi hänga med hennes kompisar och göra oss i ordning inför en konsert som heter paint wars på The Rave, stället som min kusin Dylan DJade på på alla hjärtans dag! Den här gången ska några artister spela (vet inte vilka) och det sprutas massa färg på publiken, är fett taggad!! Massa jag känner ska dit också, ska bli såå kul. Efter det ska jag sova över hos Lyzzi så bloggar på lördag! Hejdåå
 
Jag och Natalie
 
Marlene, Emma, jag och Natalie
 
Charlie, Jacob och jag efter vi hoppade i vattnet! Videon finns på facebook btw haha
 
TJ, Natalie och jag (crazy face jag gör). Dessa två nominerade jag!
 
Postat av: Juliaaaa

Älskar dig sååå mycket! Saknar dig som fan nu men börjar att må mycket bättre för varje dag eftersom du kommer hem snart, du är bäst!! Puss och kram <3:)

2014-05-06 @ 19:10:18
Bloggadress: http://nattstad.se/juliawindborne

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: