Random facts

Jag kan inte sova mitt på dagen. Helt omöjligt! Även om jag är som värsta zombien och inte har sovit mer än 2 timmar så kan jag inte bara sova på dagen. Mitt dygn blir helt fucked up, och jag kan verkligen inte somna i skolan i obekväma stolar haha. Har svårt att sova på flygplan också förresten, känns ju som alla stirrar på en och man kan ju knappt luta sig bakåt..

Jag äter väldigt högt. Haha japp, jag smaskar inte, men högt äter jag! Eller när jag inte tänker på det så gör jag det. Kan inte hjälpa det, typ alla säger till mig!!
 
Det värsta som finns är människor som aldrig kan se saker positivt, alltid klagar, måste ha det på sitt sätt och har svårt att anpassa sig och vara glad för andra. Jag säger inte att jag är perfekt och inte gör något av det här, men jag gör verkligen mitt bästa och har blivit så himla mycket bättre på att vara lycklig med det jag har. Så det är bara jättejobbigt när man är tillsammans med folk som klagar, vill bara be dom att bita ihop och tänka positivt istället, det är verkligen inte SÅ svårt!
 
Jag hatarhatarhatar när personen bakom kassan ger en tillbaka växel, och lägger mynten ovanpå sedlarna. Alltsååå det finns inget jobbigare haha! Det blir ju kaos? 9 av 10 gånger tappar jag mynten eller tar 100 år på mig att lägga allt till rätta.
 
Varenda gång jag ska landa med flygplan tittar jag alltid ut och börjar leta efter en människa. Hahah jag måste vara den enda personen som gör det, jag vet faktiskt inte varför jag envisas med att hitta en människa så snabbt som möjligt. Vill typ ha lite perspektiv av hur högt upp vi är..?
 
Jag kan inte dela sushi med någon!! Om jag ska äta sushi, då måste jag bara ha min egen sushitallrik. Jag lever fan för sushi, och jag får ångest när man delar med någon och den andra personen äter jättesnabbt och plockar på sig allt gott! Jag vill njuta av min egen sushi tack. 
 
Killar med snapbacks är sååå otroligt snyggt. Har nog en liten fetish för det, speciellt med Chicago Bulls snapbacks. Jag blir typ kär på en sekund om en kille har det!!
 
 
 
 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: