My week in pictures

Nu när jag har track practice varje dag efter skolan blir det mindre tid åt bloggen så förlåt för det, hoppas ni står ut. Min vecka har varit toppen, förutom att jag har börjat tänka hur fruktansvärt det kommer vara att en dag måste jag säga hejdå till detta liv. Ärligt talat så känns det så nära nu, dagarna går så himla snabbt här, kan ni fatta att det är 82 dagar tills jag är hemma i Sverige igen? Jag börjar nästan gråta när jag skriver det här inlägget, tänk vad jag kommer gråta de sista skoldagarna haha. 
 
Okej nu till det roliga. Track är superkul faktiskt, även fast själva träningen kan vara riktigt jobbig så gillar jag hela grejen. Det är ju en skitbra workout eftersom jag tror jag behöver träna mer kondition än styrka just nu, och jag älskar verkligen människorna i vårt team. Helt sjukt vad nära man kan komma personer när man plötsligt håller på med samma sport. Här kommer lite bilder från veckan!
 
Min urgulliga vän Natalie och jag. Så här ser alltså hela vårt team när vi ligger med benen upp mot väggen efter varje workout (ska tydligen vara bra på någon sätt).
 
Min kompis Rachel som jag har kommit mycket närmare med på senaste tiden, hur gullig som helst! 
 
Min lärare gav oss bagels under 1st period, såå najs. 
 
Från idag, jag och Marlene innan våra träningar. Hon tränar softball istället vilket är synd men vi syns ju fortfarande massor!
 
....efter varje träning tejpar alla fast is där det värker på kroppen, vilket blir lite överallt nu i början av säsongen haha. Stackars Natalie... Kan tala om för er att mina ben har aldrig varit så ömma som de är nu haha, har fått lägga på is varje dag typ.
 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: