Helgen

Hejsan, min helg har varit superbra, så ja var faktiskt både otaggad och taggad på en ny vecka! Allt har blivit så satans bra här och jag får panik över att mitt utbytesår snart är över! I alla fall, i fredags var det basketmatch på vår skola med temat whiteout. Jag mötte Lyzzi där och stod bredvid henne och Josey under matchen men snackade såklart med alla andra. Jag gjorde upp planer med Lyzzi för lördagen eftersom jag bestämde mig för att inte åka till Ohio, så då behövde jag hitta någon att sova hos eftersom Greg inte skulle vara hemma och Kelly och Alyssa redan åkt. Så jag ville ju inte vara själv hemma. Och Taylor kom hem i fredags också!! Värsta överraskningen, jag blev helt chockad när han knackade på min dörr! Dock hann vi bara snacka lite på fredag kväll, för han skulle på fest och sova hos en kompis både fredag och lördag. 
Gjorde även planer med Josey och Kerstin efter basketmatchen. Det var kul att heja för vi vann så vi skulle ha en till basketmatch på lördagskvällen och jag och Lyzzi bestämde oss för att gå precis som många andra i min skola! Sen åkte jag och Josey hem till henne och mötte Kerstin där och kollade på film och snackade massa. Sen skjutsade Kerstin hem mig.
 
På lördagen åkte jag hem till Lyzzi och hängde där ett tag, sminkade oss osv. Sen åt vi på Subway innan vi åkte till skolan och satte oss på bussen. Matchen var på en skola en timme härifrån så de hade ordnat en fanbuss, så vi var ca 30 pers där. Det spelades hög musik hela vägen dit och alla var jättetaggade och glada. Tur också att killarna fixar musiken för de spelar sånt som jag gillar haha. Vi kom dit och stod och hejade hela tiden, men vi förlorade ganska stort vilket var synd för efter matchen fick vi vänta på att laget skulle komma ut och alla tjejerna, speciellt alla seniors, grät, eftersom det här var deras allra sista match. Sen åkte vi hemmåt igen och alla ville stanna på Mcdonals så hela gänget stormade in och köade i en evighet. Sen hamnade jag, Lyzzi och två killkompisar till oss allra längst bak för vi snackade så mycket och alla gick förbi oss lol. Jag bjöd dom på shakes och delade på en box mcnuggets (<3). Vi åkte vidare och Dylan spelade musik och det var jätteroligt men jag började bli trött för klockan var typ 11/12. Vi åkte hem till Lyzzi och snackade ett tag innan vi somnade. 
 
På söndagen hade Lyzzis familj gäster på morgonen så jag kunde inte få skjuts hem så Kerstin kom och hämtade mig efter hon vart i kyrkan och vi åkte och mötte hennes mamma och syster på en asiatisk resturang där vi åt lunch. Sen hängde jag och Kerstin ensamma resten av dagen. Först åkte vi till en mall och kollade på prom dresses till mig men alla ser så billiga ut med glitter och stenar och de flesta var färgglada. Är lite kräsen men det är bara att fortsätta leta, får beställa online i värsta fall! Sen åkte vi runt till lite olika affärer, jag hittade en perfekt scrapbook som jag ska börja jobba på, och jag köpte en ny concealer och lite nya sminkborstar. Min hy har blivit så dålig så försöker komma på vad det kan bero på. Har tvättat mina borstar och sminkgrejer i helgen, bytt ut min jättegamla concealer mot en ny, bytit örngott, ja jag tänker på allt! I alla fall, sen till Starbucks och pluggade ett tag! Sist åkte vi till Qdobas, en mexikansk resturang, och åt middag. Sen skjutsade hon hem mig. 


 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: