Sista dagarna

Som ni kanske har förstått så är jag hemma i Sverige igen, snart har jag varit här i en hel vecka faktiskt. Det är väldigt svårt att beskriva känslan man har under den här perioden, det är nog bara något som en utbytesstudent kan förstå.
 
Det har aldrig varit skönare att vara på svensk mark och få se sin familj och vänner igen, äta underbar svensk mat och ha friheten att vara var man vill när man vill. Men det är ändå skitsvårt att inse att det är över nu. Det här utbytesåret som man gått och längtat efter ända sen man först tog beslutet är över, året som skulle bli det bästa året i ens liv och som skulle förändra allt. Det är så sjukt, för jag känner fortfarande hur nära Wisoncsin är om hjärtat och alla vänner man har kvar där som man fortfarande pratar med varje dag, fast nu via en mobil/dataskärm. Trots alla tårar och jobbiga hejdån är jag glad att jag fick lära känna de här underbara människorna som jag vet att jag kommer se igen!
 
Under det här året har lärt mig så otroligt mycket som gör att jag är glad att jag åkte och detta är någonting som jag aldrig kommer glömma, det har verkligen varit en upplevelse som jag tycker alla som får chansen ska göra. Jag lovar att man inte kommer ångra det, det var nog det bästa beslutet jag tagit i mitt liv. 
 
 
 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: