Min vecka

Hejhej, min kära vän Lina bad mig blogga men jag har typ ingenting att blogga om just nu haha. Men jag får väl ta och säga något i alla fall.
 
Min vecka har varit bra! Jag har redan tränat 3 gånger den här veckan och imorgon ska jag till gymmet igen. Jag har börjat komma in i skolrutinerna efter jullovet och blivit van med mitt nya schema. Det visar sig att speech lektionen inte är så hemskt som jag trodde den skulle vara, från vad jag hört av mina kompisar! Ärligt talat har jag mycket hellre speech än english 10 så jag ångrar inte mitt beslut en sekund, så himla mycket skönare att jag känner jättemånga i speech också. Just nu gör vi roliga övningar där vi tränar på att lyssna, så idag var vi i grupper och en i varje grupp fick stanna kvar i klassrummet och lyssna på en historia läraren berättade medan de andra fick gå ut, och sedan skulle man återberätta historien till en person i sin grupp som sen skulle berätta för nästa i gruppen osv. Sen fick man se hur mycket som ändrades eller blev uteslutet, rätt kul att lyssna på faktiskt haha!
 
Sociology är helt okej, tyckte dock mer om psychology som jag hade förra terminen, den klassen var lite skönare. Och det var min näst sista lektion, sen hade jag study hall vilket var jättechill. Nu är sociology sist, så mina eftermiddagar är ganska långa..
 
Har även fått x antal upplysningar om den årliga Idreresan som min skola i Sverige ordnar, är rätt så avundsjuk måste jag erkänna, väntar bara på fetaste bildbomben på instagram och snapchat nu. Men nästa år blir det allt min tur! 
 
Är så himla glad att det äntligen är helg förresten! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och packa lite inför Mall of America och kolla serier. Märkte nyss att mitt inlägg väldigt långt nu, haha hur tusan gick det till. Jag hoppas jag inte tråkade ut er för mycket nu, för jag har inte ens en bild att lägga upp!

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: