Spirit week and pep rally

Ojojoj nu har jag verkligen varit dålig på att blogga, jag har massa saker att berätta! Denna vecka har det varit spirit week i skolan, och jag tror jag skrev tidigare vad vi hade för teman de olika dagarna. Så först var det pyjama day och låt mig bara säga att det var så himla skönt att få gå runt och inte behöva bry sig om hur man såg ut och inte tänka på sina obekväma jeans. Vi får ju inte ha mjukisbyxor eller tights i skolan annars. Jag hade min hello kitty pyjamas, min lilla hjärtformade kudde, och gick runt i mina fuzzy socks hahah. Min kompis Grace hade ett par pyjamasbyxor med minions, så himla söta!! 
 
På tisdagen var det white board day, lätt roligaste dagen på veckan! Hela dagen gick alla runt med pennor och skrev på alla de pratade med. Och alla ville ha en svensk flagga ritad på sin tshirt haha. Jag fick så himla många söta grejer skrivna på min tshirt!! På onsdagen var det dress like a teacher vilket var ganska svårt, har ju inte direkt såna kläder i min lilla garderob, men några av mina kompisar klädde ut sig. Många av mina lärare har chinos ovanför naveln med ett bälte och en skjorta instoppad, så många hade på sig det. Och vissa lärare klädde ut sig som elever vilket var hur kul som helst. Min mattelärare hade en peruk eftersom han är flintskallig annars, gick runt med hörlurar, baggy jeans och stor skjorta, och frågade eleverna om de ville köpa droger hahah, på låtsats såklart. På torsdagen var det flannel (rutig skjorta) shirt och funny hat day. Det var ganska kul att se allas hattar. Jag hade min minion hat som jag fått av Taylor, och alla tyckte den va hur söt och rolig som helst.
 
På fredagen var det spirit day så då skulle alla bara ha på sig skolfärgerna blå och silver eller något med skolans logga, så jag hade min hoodie från volleybollen. Den dagen var våra lektionen förkortade lite, för klockan halv 3 samlades alla i gympasalen för vårat pep rally! Alla satt i sina lift groups och först uppträdde vårt spirit squad. Sen hade våra lift groups tävling om vem som kunde komma upp i en 4-våningspyramid snabbast, och hålla i 5 sek. Vår lyckades komma upp på 11 sek eller något, vilket var en av de bästa tiderna! Efter det fick man välja en tjej och en kille från varje grupp som skulle försöka få så många oreos från pannan till munnen som möjligt, och vi fick inga hahah. Väldigt kul att kolla på dock, vissa försökte få upp den i luften och fånga i munnen, och vissa försökte rynka pannan på något konstigt sätt haha. Sen uppträdde vårt spirit squad igen. Det var kul faktiskt, mitt första pep rally! 
 
Jag och Grace
 
Min och Marlenes religionslärare fyllde år och eftersom han är jätteintresserad av oss och Europa snackar vi hela tiden så vi bestämde oss för att göra cupcakes och skriva en lista på vart han måste åka i Europa!
 
Jag, Natalie och Marlene
 
Min tshirt! Fick lite kinesiska, koreanska (?) och japanska på den också haha
 
Graces hatt som jag snodde ett tag
 
Jag och Grace

Jag och Marlene
 
Oreo tävling!
 
Riho från Japan som vinkar, så himla söt!!
 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: