Basketmatch

Igår kväll var det basketmatch på vår skola, och temat var the Olympics! Tyckte det var lite svårt faktiskt, men jag körde på snabba byxor, träningstshirt, pannband och sen målade jag de olympiska ringarna på kinden! När jag kom dit var alla redan där och matchen hade börjat, men jag hoppade in och började heja direkt. Vårt spirit squad uppträdde igen under halvtid, och jag snackade jättemycket med alla som var i publiken. Haha det är typ därför man går dit.. Men det var kul att se matchen också, vi vann stort! Efteråt stannade jag kvar och väntade på att Alyssa och Kerstin skulle hämta upp mig, och Natalie väntade med mig ett tag. Här kommer bilder!
 
Under halvtid får man betala 1 dollar för att försöka göra mål från mitten av spelplanen, och om man vinner får man mer tillbaka. Fatta vad mycket de måste tjäna på det, jag såg nog bara en person som klarade det!
 
Bob-sledding team!
 
Natalie, Grace, Emma, Brekk och Natalee
 
Jag och Natalie
 
Bryce, Grace och söta Emma i bakgrunden haha
 
Ok innan ni säger något, så har jag absolut ingen aning om hur jag ser 5 gånger tjockare ut än vad jag är på den här bilden, så himla typiskt mig att bli dålig på bild när man får med massa personer som ser bra ut haha.
 
Jag, Natalie och Bryce
 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: