Vårkänslor

I fredags var vädret skit. Haha det jag kommer berätta nu är inte särskilt passande till rubriken men jag kommer till det. I alla fall, det regnade och det var grått och trist ute bara. Men det var ändå en rätt chill och bra dag i skolan. Innan träningen började tog vi lagfoto! Så det var ett himla liv i tjejernas omklädningsrum, och när vi väl blev placerade hamnade jag ståendes på kanten, som om det finns en värre plats! Är verkligen inte taggad på att se hur fotot blev nu! Själva träningen bestod bara av ett så kallat time trial. Vi skulle egentligen ha det på torsdagen, men det blev flyttat inomhus pga vädret och våra tränare ville inte att alla löpare skulle springa på den lilla springbanan så vår skola bestämde sig för att ha ett eget time trial utomhus bara så vi vet hur snabbt vi springer. Men våra tränare valde verkligen den sämsta dagen för vädret var till och med värre på fredagen än torsdagen. Det haglade. Så jag sprintade 400 meter två gånger, och motvinden gjorde det verkligen inte bättre!! Är så glad att det är över haha. 
Efter träningen väntade jag och Lyzzi på att Marlenes softball träning skulle sluta. Sen åkte vi till Noodles och åt middag, supermysigt! Vi åkte hem till mig ett tag och chillade, och sen bestämde vi oss för att åka till Marlene i stället så vi gjorde det. Där blev det massa dansande och sjungande hela kvällen, värsta workouten. Love those girls alltså, jag skulle ärligt talat inte klara mig utom dom det här året och jag är så himla glad att vi tre har kommit så nära varandra. Kommer sakna dom så himla mycket, jag hoppas verkligen att vi hittar på ett sätt att återförenas nästa sommar eller något. 
På lördagen var vädret skitbra, våren har ÄNTLIGEN kommit till Wisconsin, och snön är borta! Ville typ skrika av lycka, solen sken hela dagen och jag var så himla glad. Vi fick pannkakor och bacon till frukost och sen gick vi på promenad till en sjö och hängde där ett tag och sen gick vi tillbaka. Kelly hämtade upp mig och jag duschade och fixade mig hemma innan Kerstin kom och vi åkte runt lite överallt. Starbucks, resturang, en gullig liten park, när vi är tillsammans är allting väldigt spontant haha. 
 
Jag och Natalie i våra trackuniformer innan lagfotot!
 
 
Mina babes på Noodles
 
Marlenes hund Harley!! So fluffy I'm gonna die
 

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: