Prom date

Hej på er! Igår kväll bestämde sig jag och Kerstin att åka till Panera och plugga för där finns både mat och utrymme. Jag har massa läxor att göra för jag har hamnat lite efter på sista tiden, stannade hemma i tisdags plus att jag fattar nada i matten just nu. Hon hade lektion till rätt sent så vi kom till Panera runt 8. De stänger klockan 9 så när vi inte hann klart så åkte vi till Culvers som är typ som donken. Där pluggade vi vidare, hade dock feett svårt att fokusera haha. Jag snapchatade med min kompis Grant hela kvällen och han frågade vad jag gjorde osv. Kerstin fick ett samtal från någon och 5-10 minuter senare hör jag mitt namn och helt plötsligt dyker Grant upp med en bukett rosor och säger "will you go to prom with me?". Det visade sig vara Grants kompis Dylan (även Kerstins kusin) som hade ringt henne och sagt att de var på väg till Culvers nu och att hon inte skulle säga något till Elsa! Haha jag har nog aldrig blivit så överraskad i hela mitt liv, blev verkligen helt snurrig. Han skulle egentligen inte gå till prom av olika anledningar, men tydligen ändrade han sig! Grants kompis Bryce var också där så alla tre stannade kvar med oss på Culvers och snackade jättelänge! Så nu har jag en prom date, är sååå glad och är astaggad på prom nu!!!! Btw så har jag båda mina klänningar nu, för den jag beställde online kom igår men den är alldeles för stor i bysten så jag ska först och främst försöka få någon att sy in den. Jag kan nämligen inte skicka tillbaka den, kanske borde tänkt på det innan haha, men allt annat med klänningen är perfekt, så jag hoppas att det går att få storleken fixad!
 
Idag i skolan fick jag massa frågor om hur han frågade mig haha, har säkert berättat det här 100 gånger nu. Fick även reda på att Bryce, Dylan och Grant hade åkt till Starbucks och Panera innan de kom till Culvers för de var inte säkra på var vi var haha! Kerstin hade en kaffe från starbucks som lyckades hamna i en snapchat så därför trodde de att vi var där, och sen var vi ju på Panera ett tag och sist Culvers! Så när de kom till Panera var det ju stängt haha... 
 
Hemsk bild på mig, hade ju verkligen inte förväntat mig att bli frågad till prom när jag var osminkad, hade helt ofixat hår och mjukiskläder på mig! Men glad är jag i alla fall haha :) 
 
Postat av: Hanna

Åh vad gulligt! Hoppas att du får världens bästa prom.
Älskar din blogg!

Svar: Tack vännen, det hoppas jag med!! Vad glad jag blir, tack! :)
Elsa Burholt

2014-04-18 @ 11:54:41
Bloggadress: http://hannaochhavsa.blogg.se
Postat av: Maria

Söta! Ni blir ett fint par :-)

2014-04-20 @ 00:29:07

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: