PROM 2K14

Jag har haft en av de bästa kvällarna i mitt liv. Prom var en så sjuk upplevelse, det kändes som att vara i en high school film!! På morgonen åkte jag, Alyssa och Kerstin till Starbucks och sen hämtade vi upp min blomma. Sen sminkade Kerstin Alyssa för hon skulle på konsert med sin kompis. Under tiden övade jag på att locka håret på Kerstin. Sen sminkade hon mig, det blev så sjukt snyggt men jag tror jag aldrig har haft så mycket smink på mig i hela mitt liv haha! Jag lockade håret och sen var jag ju typ klar men det var cirka 3 timmar kvar tills Grant skulle hämta mig så jag och Kerstin åkte till Starbucks igen och hem till henne och hämtade lite saker som hon behövde för ikväll, hon skulle på middag med några kompisar. Sen fixade jag det sista och Kerstin åkte iväg.
 
Grant hämtade upp mig lite innan 5 och vi åkte till en country club, vilket är samma sak som en golfklubb, där vi mötte alla andra i min grupp. Först tog alla bilder med sin dejt för sig själva, när man satte dit blomman på varandra osv! Vi tog bilder med bara tjejerna i gruppen, bara juniors, kompisbilder, och sist ställde sig alla paren på rad och tog bilder. Vi var en ovanligt stor grupp så ni kan ju gissa hur många föräldrar som stod med sina kameror riktade mot oss på samma gång! Det var verkligen sjukt kul, är glad att det var bra väder också!
 
Sen åkte alla paren vidare till en annan country club där prom var. Jag, Grant och några andra par tog bilder med en av tjejernas proffsfotografmamma. Sen kom alla andra och vi åt middag och dansade jättemycket! När efterrätten serverades spelade dom #selfie så jag var bara tvungen att sjunga med till den. Haha ärligt talat stod jag själv på dansgolvet och sjöng med till den ett tag. Sen kom Marlene, Dylan och Grant som tur var haha! I slutet spelades Hey Brother och jag och Marlene skrek med hela låten medan alla kollade på oss.
 
När det var slut åkte jag och Grant till en skola och mötte massa juniors och seniors där och bytte om till bekväma kläder. En av våra seniors pappa jobbar där så han låste upp alla klassrum osv. De hade ett stort gym, gympasal, bibliotek, ja hela skolan var helt enorm!! Alla flummade runt lite i början, vi fick pizza, och sen körde vi hide and seek i hela skolan. Låter som vi är 10 år eller något nu, men det var verkligen jättekul haha! 
 
Sen sa vi hejdå till alla och Grant släppte av mig hos Grace där jag mötte Natalie och Marlene. Vi fyra snackade jättelänge innan vi gick och la oss runt 4 på morgonen. Det var en riktigt lång dag, men nu när jag tänker tillbaka kan jag inte riktigt fatta att prom är över eftersom jag har längtat efter det så himla länge! Men jag hade så himla roligt med alla och nu får jag lite ångest av att åka härifrån.
 
Jag och Marlene
 
Alyssa, jag och Kerstin
 
Alla juniors
 
Juniortjejerna, jag, Natalie och Grace
 
Fina Josey och jag!
 
Haha älskar killarna i bakgrunden som sprang ut på golfbanan
 
Alla tjejerna
 
Grant, jag, Ashley och Dylan
 
 
Jag och min fina dejt!
 
Jag och Rachel
 
Getting ready woop woop!
 
Afterpartyy haha
 
 
Jag, Marlene och hennes värdsyster Kayla
 
Postat av: Julia

Du är så fiiin världens bästa! Blir ju avundsjuk :O <3

2014-04-28 @ 20:58:52
Bloggadress: http://nattstad.se/juliawindborne
Postat av: Maria

Fantastiskt! Ni är så fiiina allihopa – men du är allra sötast :-)
Hoppas att du fått ett minne för livet!

2014-04-28 @ 22:28:30

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Bloggadress:


Kommentar: